top of page
IMG_2963.JPG

UTBILDNING SOCKRING

Certifierad Sugarista

Driver du en egen salong? Jobbar du redan idag med vaxning men känner att du vill ta det till nästa nivå? Vill du testa en annan metod som är skonsammare och ger bättre resultat? Eller kanske är du helt ny och vill börja jobba med lönsamma behandlingar? – Då är är denna utbildning någonting för dig!

 

Som utbildad Sugarista och Sugaring Educator ligger denna hårborttagningsmetod mig varmt om hjärtat. För mig är det inte bara en behandling, det är ett rent hantverk som är fantastiskt att jobba med.

TRE VIKTIGA ANLEDNINGARNA TILL ATT SALONGER BÖR ERBJUDA SOCKRING:

1

Du får regelbundet återkommande

kunder.

2

Det är både ett miljövänligt och

skonsamt val.

3

Sockring är effektivt och resultaten

slutar aldrig att fascinera!

Kajsa heter jag och jag håller till i Strömstad på västkusten där jag driver min salong Á la Torre, en salong som är inriktad på det ekologiska.

302490656_506695411015420_6576450246089598876_n.jpg

Min salong bildades faktiskt av den enkla anledningen att jag ville kunna erbjuda behandlingar som gav effektiva resultat, men där jag samtidigt kunde använda mig av ekologiska och miljövänliga produkter i så stor utsträckning som möjligt. För mig är det viktigt med helhet. Att huden till exempel inte bara påverkas av vad du lägger på den, utan att den även påverkas av vad du äter, dricker, hur du andas, sömn, din stressnivå m.m. Allt hänger ihop, både på insidan som på utsidan, därför är det viktigt för mig att lägga en extra tanke på VAD jag faktiskt väljer att använda för produkter på min hud tex.

Det var så jag hittade sockringen. Jag ville börja med hårborttagning, men vaxning kändes aldrig som rätt val. Jag ville hitta ett alternativ som var så rent som möjligt och så skonsamt mot miljön och kunderna som möjligt. Och jag ångrar inte en sekund att jag hittade Sockringen. Det är fantastiskt att jobba med och jag märker att mina kunder älskar detta hantverk lika mycket som jag gör! Många har vaxat sig tidigare men de märker själva att Sockringen ger bättre resultat, är effektivt, hållbart, gör mindre ont och är så mycket mer skonsamt. Plus att kunderna är trogna och återkommande, vilket är helt fantastiskt.

Vad kan du som elev se fram emot när du bokar in din sockringskurs hos mig?

Hos mig kan du känna dig avslappnad och trygg. Jag lägger stor vikt vid att ha en fördomsfri och icke dömande miljö. Vi är alla olika och vi lär oss på olika sätt. Därför ska jag göra mitt allra bästa för att du ska få ut det mesta av din kurs på det sätt som passar dig bäst!

Jag tycker Sockring är fantastiskt kul att arbeta med och jag ser fram emot att lära just DIG detta magiska hantverk. Jag brinner för det jag gör och jag hoppas att det kan smitta av sig på dig som går kursen. Det blir en lärorik kurs där vi ser till att ha kul samtidigt!

 

För mer information om kurserna besök:

www.savvysugaring.se

 

Boka kurs

Du kan välja mellan olika kursalternativ och din bokning av valfri kurs sker inne hos www.savvysugaring.se där du ser tillgängliga kursdatum samt att du där väljer mig Kajsa de la Torre som din lärare för kursen.

IMG_2974.JPG
bottom of page